Parkourpark

I samarbeid med X2 Architects kan vi tilby deg hjelp til å utarbeide design for anlegg innen parkour og egenorganisert idrett.

Stedene vi skaper skal tiltrekke det indre barnet i deg. Vi ønsker å skape bevegelsesglede uansett bakgrunn, og gi deg muligheten til å bli utfordret og utvikles utifra dine egne vilkår.

I vårt arbeid bruker vi god tid på å lage unike anlegg for spontan og organisert aktivitet for alle innbyggere i byen, både innendørs og utendørs.

Vi ser etter deg som er en kommune, eiendomseier eller arkitekt og vil at folk skal ha gode muligheter for å være aktive i ulike miljøer. Målet ditt er å skape spennende miljøer som inspirerer folk til å bevege seg mer og skape møteplasser der forskjellige grupper av individer kan møtes. 

Du setter pris på en jevn prosess og at alltid vite hvordan prosjektet ligger an.

Du er trygg med å vite at du kan få tak i noen når du lurer på eller trenger hjelp med noe. 

I vårt arbeid jobber vi stendig med å involvere utøvere og lokale foreninger til å sikre langsiktig aktivitet i fasilitetene vi skaper.

For de av dere som er sportsklubber, har vi et spesielt støtteprogram for å hjelpe dere at bygge videre på virksomheten deres. Støtteprogrammet er gratis for foreninger, og vi setter oss sammen for å diskutere hvordan vi kan gjøre drømmen deres til virkelighet, uansett dersom det gjelder tilpasning av en hall, nybygg av en hall eller idrettsanlegg eller vårt unike bevegelige utstyr. I tillegg til dialog med kommunen, har vi også solid kunnskap og erfaring med å søke økonomisk støtte. 

Hvis du kjenner deg igjen i beskrivelsen ovenfor, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss på info@oslo-movement.no for å se hva vi kan skape sammen.

Alt godt,

X2 Architects & Oslo Movement

Referenser: